The beginning

Jeg startet med å lage en nettside via wix, og den ble veldig fin, men når jeg skulle betale for mitt domene. Ja så hadde de fordoblet prisen over natten. Da hadde jeg to alternativer. Å betale, og bli ferdig med det. Det var kanskje det jeg burde gjort. Men jeg ble litt irritert på wix, og bestemte meg derfor for å satse på WordPress. Jeg har alltid vært litt nysgjerrig på å lage nettside via WordPress. Det er fordi jeg vet det er mange profesjonelle som lager nettsider ved å bruke WordPress. Da er det bare å sette i gang å skape en flott nettside. Håper dette blir bra, og at jeg snart har en nydelig nettside 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s